Cserék

KIEMELT:
Ha szeretnél te is kiemelt helyre kerülni, akkor e-mail-ben jelezd kérésedet és csatolj egy képet blogodhoz és/vagy egy ajánlót!


ÉN ÉS A FUTBALL
író: Audrey H. - katt
Nyomor, balszerencse, érzéketlenség, alkohol és kábítószerek. Nagyjából ezek jellemzik Viki első éveit Franciaországban. A magyar származású lány a rossz családi hátterével szemben felvette a kesztyűt, és saját sorsát kívánja alakítani.
A Montmartre alatti környékben telepedik le, ahol teljesen azonosul az ott élők színvonalával. Egy kokainos, alkoholistákkal és hipszterekkel teli kifőzdében tölti élete nagy részét, és szentül állítja, hogy ez így van rendjén. Nem akar belőle kitörni, hiszen a szerencsében nem hisz, és más lehetősége nincs. Az ízig-vérig ateista és antiszociális lány élete fenekestől felfordul, amikor megszánja Liát. Lia megérkezése váratlan fordulatokat hoz Viki életébe, s a történet prológusát tekintve annyi szent, hogy a nézőpontváltás Viktória javára vált. Az "Én, és a futball" című fanfiction-ben nyomon követhetjük Viktória életét, egészen a montmartrei élettől a 2016-os EB-ig, ahol egy magyar focista örökre megváltoztatja a lány életét... és ami még ennél is fontosabb, a szemléletét az életről, mely mindeddig negatív volt.
A jelenben játszódó eseményeket egy sokkal magasabb életszínvonalból idézi fel. Célja az, hogy megmutathassa az olvasóknak, hogy mindig van kiút. Mindig vannak lehetőségek, melyeket kihasználva másabbá, jobb emberekké lehetünk.AZ UTOLSÓ MECCS
író: Victoria Bony - katt

A VISION OF ECSTASY - FOOTBALL STORIES
író: Bella - katt

BETRAYAL - ÁRULÁS
író: fakepatripayne - katt

BULI VIVIEN HIVATALOS OLDALA
író: Buli Vivi - kat

EGY ELÍRT TELEFONSZÁM
író: Blood Redy- katt

EXPLOSIONS
író: Evelyne - katt

FADE AWAY - ELHALVÁNYUL
író: Fanni M. - katt

GIGI NOVELLÁI
író: Ágika - katt

HALHATATLANNAK SZÜLETTEM
író: Bonnie Wheatbloom - katt

HAPPENED
író: Dolores & Lily - katt

HOGYAN ÉLD TÚL A GIMIT
író: N. Chloe Bowden - katt

JEGES ÉRINTÉS
író: Arika Blue - katt

MY DEAR RAVENNA
író: DetectiveRavenna- katt

PURGATORY
író: CecilyB. - katt

RUSH - LET THE GAME BEGIN
író: Skyler - katt

SIRATÓ ÉNEK
író: Katherine Shadown - katt

SPOILER, SPOILER HÁTÁN
író: Peetagey Smile - katt

THOUSAND YEARS
író: Daisy - katt

ÖRÖKKÉ
író: Victoria Blue - katt

VERSENY A SZERELEMMEL
író: Daisy - katt

VIRÁGCSEPPEK
író: Kiki - katt